Joker band Osijek - O nama

Joker band Osijek

Joker band Osijek je nastao 1997. godine kada se okupilo 5 glazbenika u želji da napravi drugačiji band koji će napraviti dobru atmosferu tijekom cijele noći i na taj način osigurati poziciju među vodećim bandovima u regiji. U ovih 20 godina djelujemo u istom sastavu što dodatno jamči kvalitet i uštimanost glazbenog sastava. S obzirom da nam je uvijek bila namjera svirati isključivo živu svirku, sastav instrumenata smo koncipirali u tom smjeru.

Sastav čine:

  • Glavni vokal, konge (Goran)
  • Električna gitara, elektroakustična gitara, back vokal (Marijan)
  • Klavijature, back vokal (Zvonimir)
  • Bubanj, glavni vokal za određeni repertoar, (Šengo)
  • Bas gitara, back vokal (Dario)

Opremili smo se vrhunskom opremom s kojom se mogu pohvaliti samo najbolji bandovi u državi. Koristimo najkvalitetnije instrumente, razglas i rasvjetu kako bi u svim salama postigli optimalni zvuk koji je preduvjet da gosti uživaju u cjelonoćnoj zabavi. Bez obzira na snagu razglasa glasnoću određujemo prema veličini svečanih dvorana, a sve sa namjerom da se gosti mogu i podružiti ukoliko nisu na plesnom podiju. Repertoarom smo obuhvatili pop, rock, disco, tamburašku glazbu, narodnu glazbu, zabavnu glazbu, starogradsku glazbu, strane hitove, ali na način da konstantno dopunjujemo repertoar s novim pjesmama, ali i sa starim hitovima koje nam sugeriraju prijatelji i budući mladenci. Jedino na taj način je moguće napraviti nezaboravnu zabavu koja traje dugo u noć.

Iza nas je preko 500 odsviranih svatova, zabava, domjenaka, dočeka novih godina i ostalih svečanih prigoda. Sve to nas još više obvezuje da radimo još više i još odgovornije kako bi opravdali povjerenje naših korisnika i prijatelja.

Kroz ovaj vid zabave posjetili smo puno gradova u našoj državi kao što su Split, Šibenik, Zadar, Zagreb, svi gradovi u široj Slavoniji, ali smo zabavljali goste i u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Tijekom svih ovih godina imali smo čast da s nama zapjevaju hrvatske zvijezde koje su se našle na istom mjestu u isto vrijeme kao i mi, a neke od njih su Jacques Houdek, Mladen Grdović, Marta Nikolin, Igor Delač, Mucalo, Lavine, Slavonija band…